Цветови решения щампи на модерни пижами

Цветови решения, щампи на модерни пижами

Цветови решения, щампи на модерни пижами. Можем да кажем, че това е много основен критерий, който влияе върху избора на пижама, а именно – цветът.

Цветови решения, щампи на модерни пижами

Като цяло мъжете са по-скромни и консервативни в цветовите предпочитания. Затова най-често избират сдържани тонове при избора си на пижама: тъмно синьо, кафяво, черно, графит, светло сиво и бордо. Също може и двуцветни – горнище на пижамата в един цвят, долнище – в друг. По-авантюристичните представители на силния пол избират пижами на райе или квадратчета.

Що се отнася до жените, всеки моден сезон им диктува своите правила за мода в пижамите. Днес са особено популярни обикновени пижами от тънък трикотаж, нежни, пастелни цветове за зимата, топли пижами и ярки, сочни решения за секси тоалети за „сън“. Има обаче няколко специфични цветови попадения: лилаво, череша, шоколад, ярко жълто, салатено, синьо и бяло. В допълнение, тъканите с флорални шарки, геометрични шарки, абстракция и ориенталски мотиви са не по-малко популярни при женските пижами.

А сега малко психология за мотивиране на избора на пижама.

Психолозите казват, че могат да определят характера на човек (особено на жените), като видят пижамата му. Вероятно има доста истина в това.

И така:

  1. Хората, които спят във фланелена пижама, са мили, незаинтересовани, весели и способни да съчувстват, съпричастни към страданието на другите. И заедно с това те са много отворени, не могат да живеят без среда и всеобщо внимание.
  2. Хората, които предпочитат строга класика, са перфекционисти, при тях всичко трябва да бъде направо казано перфектно, както отвън, така и отвътре. Това включва: ясни линии, дискретни цветове – в такава пижама е удобно за хора, които са чувствителни, уязвими и затворени. Тези хора могат лесно да се обиждат и те  някак живеят според мнението на другите.
  3. Коприната и откритата сексуалност в избора на пижама са съдбата на романтичните и нежни натури. Повече от всичко обичат вниманието, лукса и не могат без комплименти.
  4. Хората, които спят в пижами с животински щампи, са почитатели на комфорта, редовността и постоянството. Те са силно привързани към приятелите си, мразят шумните компании, грижовни са в отношенията с близките. По душа те винаги са чувствителни деца.
  5. Хората, които спят в пижами, изработени изключително от естествени материи, са приятелски настроени и искрени. Те не обичат лицемерите и са много скромни във всичко.
Към началото