Фитнес уред у мода

Фитнес уред у мода

Фитнес уред у мода. Фитнес тенденциите идват и си отиват, но въртенето на педалите на място на велоергометър е класически начин с ниско въздействие за поддържане на сърдечно-съдовата форма. Независимо дали предпочитате да тренирате с умерено темпо няколко пъти седмично или да се справяте с интензивни тренировки в стил студио всеки ден, велосипедът, който изберете, може да ви помогне да се подготвите за успех.

Фитнес уред у мода

След като карахме 19 велосипеда за колоездене на закрито през последните три години, открихме четири, които ще зарадват различни ездачи. Нашите препоръки включват първокласно свързано колоездене на най-висока цена. По-евтин велосипед с магнитна устойчивост за тези, които дават приоритет на гъвкавостта (и желаят да осигурят собствен сензорен екран). Модел с устойчивост на триене, който е направен за поточно предаване на свързани приложения. Здрав бюджетен вариант.

Тук фокусът ни е върху стационарните велосипеди за колоездене на закрито. Все още не сме тествали изправени велотренажори, които ви позиционират във вертикална позиция за каране; Легнали велоергометър, които ви позиционират в легнало положение за каране; или мотори с вентилатори, които използват въздушно съпротивление, генерирано от потребителя.

За кого е препоръчителен велоаргометъра?

Всеки, който иска да подобри или поддържа своята сърдечно-съдова форма, може да намери стойност в велоергометър за домашни упражнения. Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ насърчава възрастните да извършват поне 150 минути аеробна физическа активност с умерена интензивност или 75 минути аеробна физическа активност с интензивна интензивност на седмица. С помощта на велоергометър можете да стигнете до там удобно, без да е необходимо да напускате дома си. Карането на такъв може да бъде вашият основен начин на аеробно упражнение, мащабируема опция за кръстосано обучение или форма на рехабилитация на нараняване с ниско въздействие. (Не забравяйте да се консултирате с вашия личен лекар, преди да започнете рехабилитационна програма.)

Докато тествахме велотренажори, стигнахме до ключово заключение.

Когато трябва да решите кой велотренажор ще пасне най-добре на вас и вашия начин на живот, познавайте себе си. Ето няколко въпроса за размисъл:

  • Ще ви хареса ли карането на колело у дома или в крайна сметка средата в студио е по-удовлетворяваща?
  • Ако си правите пауза от фитнес зала или студио, за да тренирате у дома, колко дълго си представяте да продължи почивката ви?
  • Готови ли сте да инвестирате в обувки за колоездене или предпочитате да имате възможността да въртите педалите в маратонки?
  • Оценявате ли голям вграден екран или собственият ви таблет или телевизор ще ви бъдат достатъчни?
  • Когато става въпрос за класове, предпочитате ли висока производствена стойност или по-спокойно усещане за местна фитнес зала?
  • Искате ли възможността да вплитате други видове тренировки заедно с колоезденето?
  • Колко членове на вашето домакинство ще се возят заедно с вас?
  • Колко често наистина ще карате колелото си?

Въпреки че пандемията лансира домашните тренировки (и по-специално часовете по колоездене на закрито) до стратосферна популярност, тези дни поведението при упражнения се променя отново. Безпрецедентното търсене на велосипеди за домашни условия е намаляло, но все пак има нарастващ брой фитнес уреди за колоездене на закрито, които имат за цел да Ви осигурят свързано фитнес изживяване.

Към началото