Технологии за печат на чаши със снимки

Технологии за печат на чаши със снимки

Технологии за печат на чаши със снимки. Абсолютно всяка чаша може да се превърне в невероятна, поставяйки желаната снимка върху нея. Просто трябва да разработите концепция и да решите какви надписи или рисунки да поставите върху чашата. Може да се сравни с празен лист хартия или страница на уебсайт в Интернет.

Технологии за печат на чаши със снимки

В продължение на много години работа в тази индустрия сме свидетели на стотици успешни примери за превръщане на сервизи в уникален подарък. Понякога наистина искате да се отдалечите от стандартните, предвидими решения, за да приложите нещо свое:

Поръчайте снимка върху чаши  при нас с етикет с лого. Купете няколко сладки сублимационни чаши и след това отпечатайте голям пълноцветен дизайн върху тях. Изберете стъклени чаши с лого, отпечатано в сребро, злато или дори флюс. Продуктите придобиват луксозен лъскав блясък. Няма как да не се харесат тези чаши със снимки.

Ако чашата е от порцелан или стъкло, за печат използваме надглазурна стикера. Подходящ е дори за големи площи. Не забравяйте да използвате подложка, за да направите изображението още по-ярко и богато.

Когато се прилага реклама върху метални чаши, се използва лазерно маркиране. Сувенирите с кръгъл печат ще изглеждат особено впечатляващи. Най-популярната технология за пълноцветен печат върху рекламни сервизи обаче е сублимацията. Тя показа, че е отлична в отпечатването на снимки и сложни отпечатъци върху чаши.

Искате ли да поръчате чаши със снимки или необичайно лого за Вашите колеги или партньори?

Нашият екип от специалисти ще Ви помогне да изберете продукти за печат, да изчислите и да направите поръчка за печат на чаши със снимки при нас.

Оригинални чаши със снимки

Ние предлагаме поставяне на лога и друга информация върху всякакъв вид чаши.

Разгледайте нашия каталог. Той съдържа десетки варианти на маркови сервизи с различни размери, изработени от пластмаса, стъкло и керамика. Размерът и цветът на апликираното изображение са различни. Най-често нашите клиенти поръчват черно-бели и двуцветни лога. Ако е необходимо, можем да приложим и многоцветен дизайн върху чашата.

Нямате готово оформление? Няма проблем – нашите специалисти ще го разработят. Обадете се сега, за да обсъдим всички подробности и изработим желаните от Вас чаши със снимки.

Към началото