Професионалните прахосмукачки

Професионалните прахосмукачки

Професионалните прахосмукачки

Има професионални прахосмукачки за всякакви задачи.

Широката гама от професионални прахосмукачки включват използването им за сухо, влажно и сухо почистване, както и прахосмукачки с четки за почистване на различни видове килими.

Тук се включват оптималните модели за промишлени и занаятчийски предприятия, автокъщи и почистващи компании на конкурентни цени.

Голямото разнообразие на професионални прахосмукачки впечатлява с високото си качество на изработка, издръжливост, иновативни технологии за филтриране и максимална удобство за потребителя.

Чистенето с професионална прахосмукачка за мокро и сухо почистване може да се превърне направо в удоволствие! Незаменимите помощници – професионалните прахосмукачки ще се справят с всякакви замърсявания, било то сухи или мокри боклуци, или пък разляти течности.

Професионалните прахосмукачки, например видът Керхер са произведени в съответствие с немските стандарти за качество. Те са надеждни и издръжливи, а огромният брой универсални аксесоари, които произвеждаме за сухи или мокри прахосмукачки, ще ви позволи да адаптирате устройствата към вашите нужди.

Защо е нужна професионална прахосмукачка, ако има обикновена?

На пръв поглед строителната професионална прахосмукачка не се различава от обичайната, с помощта на която всички са свикнали да почистват къщите си. Всъщност тези привидно еднакви машини имат различни възможности и те решават различни проблеми.

Домакинска прахосмукачка се справя с финия битов прах. Тя може да засмуква и по-големи частици прах и отломки, но те не отиват в прахоуловителя. Устройството просто ги „изплюва“ и те попадат в други части на прахосмукачката, поради което може да се счупи.

Индустриалната или строителната професионална прахосмукачка е проектирана специално за строителни отпадъци и може да изпълнява големи обеми работа.

Индустриалните професионални прахосмукачки имат устойчиво на удар тяло, дълъг маркуч, голям обем на прахоуловителя и многостепенна система за филтриране, която не пропуска дори фин прах. Мощността на такава професионална прахосмукачка е по-голяма, благодарение на което тя може да работи много по-дълго без прекъсване. Размерите и теглото на професионалните прахосмукачките също се различава от това на обикновените – професионалната е по-голяма и по-тежка от обикновено.

Към началото