Предимства на сглобяемата къща

Предимства на сглобяемата къща

Предимства на сглобяемата къща. Когато построите сглобяема къща, вие се възползвате от много предимства. Поговорката от миналото „сглобяемите къщи са кашони” отдавна е оставена в историята. В днешно време една сглобяема къща може лесно да се конкурира с конвенционална масивна къща. Често се обсъждат предимствата и недостатъците на сглобяемите къщи и конвенционалните масивни къщи.

Информация за сглобяеми къщи за Нидерландия можете да видите на сайта на производителя Tesseract Homes: тук!

Предимства на сглобяемата къща

С една сглобяема къща имате само една фирма като лице за контакт, което ще координира мечтата ви да живеете в мечтания дом. От първата консултация с вашия строителен съветник и архитект вие сте в компетентни ръце. Само един мениджър на обекта организира нещата на място и той знае всичко за вашия строителен проект.

ГАРАНЦИЯ ЗА ФИКСИРАНА ЦЕНА

Когато построите къщата си по този метод на сглобяема конструкция, вие се възползвате от висока степен на сигурност при планиране. След подписването на договора ще имате гаранция за фиксирана цена до 12 месеца за целия набор от услуги. Няма да има непредвидени допълнителни такси за компенсиране на лошо време или непланирани разходи, например.

НАДЕЖДНО КОНТРОЛИРАНО КАЧЕСТВО

Ако решите в полза на сглобяема къща, можете да разчитате на високи и надеждни стандарти за качество. Като член на Федералната асоциация за немско сглобяемо строителство, ние сме обект на годишен мониторинг на качеството. Асоциацията за качество на германското сглобяемо строителство проверява не само производството на части в нашия завод, но и сглобяването на сглобяемите къщи на място.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ПЛАНИРАНЕ И ИНФОРМАЦИЯ И ФИТИНГИ

Всяка къща е планирана индивидуално и е проектирана напълно безплатно в съответствие с желанията на семейството на строителя. Понятието „готова“ къща е нещо от миналото. Вашите желания се пренасят на хартия съвместно с архитект.

ВИСОК ЕНЕРГИЕН БАЛАНС

Силно топлоизолирана и херметична обвивка на къщата от покрива до тавана на сутерена е идеално изискване за сграда за енергоспестяваща къща. Сглобяемите къщи са построени в съответствие със строгите указания на германската Наредба за енергоспестяване, съответно далеч надхвърлят тези. Благодарение на най-модерната технология и гениалната енергийна концепция вие сте защитени срещу нарастващите разходи за енергия.

ИЗГРАЖДАЙТЕ УСТОЙЧИВО

Нашите дървени сглобяеми къщи не само ще ви помогнат да спестите енергия, но и ще допринесат за положителен екологичен отпечатък. Използването на естествен дървен материал намалява емисиите на CO2. Освен това вие ще живеете в устойчива и здрава къща.

Към началото