Почистване на домове

Почистване на домове

Почистване на домове

Почистване на домове. Генералното почистване в домовете, апартамент или вила не е лесна задача. Почистването  отнема много време и усилия. Освен това, не всички домакински замърсители могат да се почистват самостоятелно с високо качество и за първи път. Затова Wи предлагаме да поверите почистването на вашия апартамент на професионалисти – ние разполагаме с опит, квалификация, специална химия и модерни технологии, които дават отличен резултат.

Нашите опитни специалисти ще ви помогнат да решите почистващи задачи с всякаква сложност. Използваме професионални почистващи продукти, модерно оборудване и модерна технология за почистване на подове и килими.

Без значение колко сложен е вашият обект в архитектурно отношение, нашите служители еднакво внимателно ще обработят всеки ъгъл – ще измият прозорци, ще премахнат праха от всички повърхности, не пренебрегват отоплителните уреди, водопровода и др.

Нашите услуги за почистване:

 • Генерално почистване – извършва се веднъж и включва цялата гама от услуги за почистване. -Почистване след ремонт или строителство – извършва се след строителни работи.
 • Поддържащо, ежедневно почистване – извършва се под формата на абонаментна услуга въз основа на споразумение, което определя видовете и честотата на услугите. Специалистите на фирмата за почистване ще извършат работата с безупречно качество, точно и в най-кратки срокове. След такова почистване вашият апартамент или вила ще изглеждат чисти и подредени, на най-високо ниво.

 Какво е включено в списъка на услугите за общо почистване?

 1. Измиване на стандартни прозорци, включително рамки, первази, склонове, первази, балконска врата.
 2. Отстраняване на прах и мръсотия от подове, стени, тавани.
 3. Измиване на отоплителни тръби, батерии.
 4. Премахване на прах от блокове на вратите, външни повърхности на мебели и интериорни предмети.
 5. Мокро и сухо избърсване на малки по размер осветителни тела, офис техника. 6.
 6. Измиване на огледала (до 5 кв.м.).
 7. Химическо чистене на килими и мека мебел с прахосмукачка.
 8. Миене на бани, душове, тоалетни. 9. Влажно избърсване на външните повърхности на хладилника, печката и друго кухненско оборудване.
 9. Мокро почистване на твърди подове (паркет, ламинат, линолеум, плочки).
 10. Премахване на боклука (до 10 кг).
Към началото