Полезни съвети преди да изберете ресторант

Полезни съвети преди да изберете ресторант в София

Полезни съвети преди да изберете ресторант в София

Полезни съвети преди да изберете ресторант в София. Преди да изберете ресторант, обърнете внимание на следните точки:

Ресторантите с фолклорна програма са много популярни и обикновено местата се запълват бързо в дните на вечерните представления, така че винаги трябва да резервирате маса.

Тези места обикновено са претъпкани и доста шумни. Атмосферата е по-подходяща за забавление с приятели, отколкото за романтична вечеря.

Бъдете готови храната и напитките да са малко по-скъпи в този ресторант и малко по-бавно в обслужването, отколкото например в ресторанта отсреща, който няма шоу програма.

Изберете бутилирано българско вино – то е по-евтино и не по-лошо от вносното вино.

Ако не танцувате, резервирайте маса до изпълнителите или далеч от дансинга, тъй като танцьорите насърчават гостите да танцуват и понякога може да е много трудно да откажете покана.

Ако търсите добър ресторант в София, намерете ни: РЕСТОРАНТ МОМА

Адрес: София, ул. Солунска 28. Телефон за резервации: 0885 62 20 20.

Ресторанти с вечерна фолклорна програма, София

Ресторант Чевермето. Адрес: пл. България, 1. Ресторантът е разположен на 2 нива, ако решите да направите видео или снимка, ще е по-удобно от втория етаж. Ежедневното шоу започва в 20:30 ч. с певци, а след това и танцьори.

Ресторант „Нашето село“. Адрес: бул. Академик И. Гешов, 15 г. В този ресторант си струва да поръчате плато с мезета. На големи дървени дъски се сервират различни видове български деликатеси, сирена или меса на скара. Вечерно шоу – в петък и събота.

Ресторант „Под Липите“. Адрес: ул. Елин Пелин, 1. Ресторантът е открит през 1926г. Храната идва от ферма, която принадлежи на ресторанта. Фолклорно шоу – всяка вечер.

Ресторант Механа София. Адрес: бул. Княгиня Мария Луиза, 106. Механа се намира в непосредствена близост до централната жп гара в София. Вечерно шоу – в петък и събота.

Сайт ресторант Българи Заедно.

Адрес: ул. Генерал Столетов, 37 г. В сайта на заведението бъдещите клиенти са предупредени за необходимостта от носене на удобни обувки – тук няма да могат да избегнат танците. Фолклорно шоу и народни танци – всекидневно.

Ресторант „Механа При Братовчеда“. Адрес: Цариградско шосе, 129 – намира се в близост до метростанции Дружба и Интер Експо Център. Вечерното шоу е от вторник до събота.

Към началото