Плюсове минуси на коли под наем

Плюсове и минуси на коли под наем

Плюсове и минуси на коли под наем

Липсата на лична или дори служебна кола може да се окаже недостатък, особено ако имате да се срещнете с бизнес партньори, роднини, да посрещнете приятели на летището или просто да прекарате деня в път. Плюсове и минуси на коли под наем. Градският транспорт няма да помогне тук, таксито пък е твърде скъпо, така че в случай на повреда или липса на собствена кола, рент а кар или кола под наем му е най-добрият изход.

Основни предимства на услугата за коли под наем

Плюсове и минуси на коли под наем. Наемането на кола без шофьор идва с редица важни предимства, ето какво можем да кажем:

-Възможност за избор на автомобил от подходяща марка и клас за случая. По-достъпни и семпли модели от компактния клас „Huyndai“, „Kia“ или „Renault“ са подходящи за пътуване из града, за бизнес пътувания – „Nissan“ , „Форд“ или „Пежо“ от екзекютив класа, а за посрещане на високопоставени гости – „БМВ“, „Ауди“ или „Мерцедес“ луксозен клас. 

Ако планирате пътувания извън града, тогава VW, Infiniti или Hummer SUV ще бъде най-добрият избор.

-Няма нужда от поддръжка и сервизиране на колата, с която се предвижвате, можете да разчитате на нейната изправност, включително степен на надеждност и безопасност

-Висока мобилност във всяка ситуация, възможност за бърза подмяна на повреден личен автомобил. 

Минуси на кола под наем и начини за отстраняването им

Недостатъците на рент а кар услугата, за коли под наем, не са толкова много и спокойно могат да бъдат изгладени. Сред тези недостатъци са:

-Доста високи цени. За да може всеки да избере автомобил според възможностите си, рент а кар компаните предлагта модели от компактен клас на добри, достъпни цени

-Относно загубата на авансово плащане в случай на отказ от предварителна резервация. Клиентите на някои рент а кар компании получават парите си обратно, а услугата за резервация е напълно безплатна.

-Високи изисквания към наемателя по отношение на възрастта и шофьорския стаж. Сега фирмите за отдаване на коли под наем предлагат най-лоялни условия, прагът на шофьорския стаж е намален до 2 години, а възрастта на наемателя е от 25 години нагоре.

Към началото