Образователни детски килими

Образователни детски килими

Атрактивни ярки детски килими и килимчета за стаята за игра ще развихрят въображението на вашето любимо дете. Дръзки лъвове, блестящи звезди, цветни рисунки заедно създават луксозна атмосфера за забавна игра. Изберете от нашите стотици популярни качествени модели, за да намерите идеалното парче, което да се впише във вашето жилищно пространство.

Размер детски килим

Разбира се искате килимът в детската стая да бъде или малък, за да се побере във всяка част от стаята, или голям, за да побере играчки, книги и други неща. Големите детски килими покриват голяма площ на пода, трансформират стаята и осигуряват безопасна, мека повърхност, за да може детето ви да играе или да се научи да ходи.

Малки детски килимчета 100×140, 120×170, 140×200 см – за малки стаи или като разделител на пространството за братя и сестри, живеещи в една стая. Те са достатъчно малки, за да седят независимо от мебелите, така че детето ви ще има специално място за игра.

Размер 160х230 см – подходящ за по-големи деца, които имат двойно или пълно легло. Това е достатъчно, за да поставите килим под леглото и да покриете по-голямата част от стаята.

Големи детски килими 200×300, 240×340, 300×400 см: Вашето дете има късмет да има голямо пространство за движение и игра? Ние разполагаме с големи и много големи килими за детската стая.

Детски килими 

Образователни детски килими. Богатата колекция от килими за детска стая е чудесен избор за родители, които търсят интересен дизайн. В крайна сметка детето им ще може не само да играе, но и да се учи: да идентифицира цветовете, да научи азбуката или да брои, с една дума, ще се забавлява и ще му бъде полезно.

В раздела сме събрали модели, които са много подходящи за деца и техните родители, но не бива да се ограничавате до тази селекция. В крайна сметка можете да поставите не само ярък красив килим, но и приятни пастелни цветове. Тя ще остане актуална, дори когато детето порасне, а анимационните сюжети ще станат безинтересни.

Към началото