Машинна бродерия

Машинна бродерия

Машинна бродерия – съвременно, корпоративно и красиво

Машинната бродерия е широко застъпена в наши дни и представлява прекрасна възможност да създадете уникален продукт или да актуализирате нещо Ваше любимо с помощта на една модерна украса.

Машинната бродерия революционизира индустрията за бродиране. С появата на машинната бродерия стана възможно да се изпълняват отнемащи време поръчки с голям тираж за различни видове бродерии. Преди това е отнемало месеци или дори години ръчен труд.

Сега всичко става много по-лесно – благодарение на високотехнологичното оборудване може да се поръча машинна бродерия и да се получи висококачествен завършен продукт, при това в най-кратки срокове.

Навсякъде се използва машинна бродерия. Особено често се ползва сред компании, които имат корпоративна идентичност в облеклото. Например в заведенията за обществено хранене, където се обръща специално внимание на външния вид на служителите, се използва униформа с бродирано фирмено лого. Това е необходимо не само за създаване на единен корпоративен стил, но и за стимулиране на работните дейности на целия екип. За големи организации и производствени компании с голям персонал от служители машинната бродерия е особено важна, тъй като тази технология позволява бързо да бъдат завършени голяма партида поръчки.

Ние сме фирма Арт КАД ООД. За контакт с нас: гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон: (+359) 884 78 78 78.

Машинната бродерия с лога посредством бродиращи машини не се ограничава до един вид облекло. Персонализираната машинна бродерия Ви позволява да прехвърлите скицата на Вашето лого върху която и да е част от тениска, риза или суичър. Можете да го използвате и за бродиране на шарка върху по-сложни предмети от гардероба: върху капачка, раница, чанта, шал и др. В допълнение към решаването на корпоративни казуси, можете да направите машинна бродерия по поръчка за интериорна декорация или да я използвате като подарък за всеки повод. Преобразете декора си с бродерия с пайети, апликация и машинна бродерия, като туфинг. Освен това туфингът е идеален за бродиране на играчки, халати и кърпи, което ще бъде идеален подарък както за деца, така и за възрастни.

Към началото