Curacao Online license

Лицензът за онлайн игри на остров Кюрасао

Лицензът за игри в Кюрасао/Curacao Online license. Има два вида лицензи. 

Майсторските свидетелства са валидни пет години. Kато от 1996 г. насам са издадени само четири главни свидетелства от министъра на правосъдието. 

Под лицензите могат да бъдат продадени от собственика на един главен лиценз и са валидни, докато главният лиценз остава валиден. Лицензът за игри в Кюрасао/Curacao Online license. Вече не е възможно да кандидатствате за главен лиценз, тъй като в момента се издават само под лицензи. Подлицензите позволяват провеждането на всички видове хазартни дейности. Един лиценз обхваща всички игри като онлайн казина, слотове, спортни залагания, електронни спортове, лотария и игри на умения и късмет. 

Лицензът за игри в Кюрасао/Curacao Online license е достъпен само за компании, които са базирани в Кюрасао. Той е един от най-достъпните в установените игрални юрисдикции. GBO може да договори най-изгодната цена за вашия под лиценз от притежател на главен лиценз. Придобиването на главен лиценз на Кюрасао срещу под лиценз, вече не е опция. Това е така, откакто Съветът за контрол на игрите на Кюрасао в момента не предлага нови главни лицензи. Повече за издаването на лицензи, можете да научите на https://ddconsultus.com/bg/

Как да спечелим уважение в глобалните електронни игри?

По целия свят бизнесът за онлайн хазарт се регулира или от Съвет за контрол на игрите, или от независим държавен орган или подразделение. Бордовете за контрол на хазарта имат право да се произнасят по граждански дела, заведени до тях от органа, отговорен за прилагането на разпоредбите за лиценза за хазарт.

Освен това има доброволна група за международни стандарти, известна като Международната асоциация на регулаторите на игрите, която насърчава ефективността и ефективността на регулирането на игрите чрез сътрудничество и връзка.

Органите, които издават лицензи за хазарт, печелят престиж, като се присъединят към такива международни организации и са правилно основани в регулирано законодателство в рамките на уважавани юрисдикции. Трябва да осъзнаете, че репутацията на вашето казино не може да бъде по-добра от репутацията на страната, в която се намирате, така че първо внимателно изберете това.

Към началото