лимузини под наем

Лимузини под наем за абитуриентските балове

Лимузини под наем за абитуриентски балове

Какъв по-добър повод да наемем лимузина от абитуриентския ни бал? Ако винаги сте искали да се почувствате като истински принц или принцеса, то сега е вашия момент.

Чудите се къде са най-изгодните лимузини? Продължете да четете статията и ще разберете.

Ringspot е мястото, предлагащо луксозни лимузини, което разполага с най-атрактивния и разнообразен автопарк от лимузини под наем за цяла България. Повечето от лимузините им са единични бройки, което гарантира уникалността на представянето ви. И освен всичко това – те поддържат едни от най-ниските цени в този бранш!

Ringspot.bg предлага изработка на табели за регистрационния номер с желан от вас надпис. С тях всичко е много по-лесно. С тях ще се почувствате истински специални.

Те могат да се похвалят с близо 3000 доволни клиенти, 900000 навъртяни километра за 6 години в бизнеса и 6 уникално луксозни лимузини в автопарка. Почувствайте се звездите на вечерта, спечелете завистливите погледи на Вашите близки и приятели. RingSpot.bg луксозни лимузини под наем за цяла България. Разполагат с лимузини от 7 до 18 места! Това значи, че дори можете да съберете почти целия си клас вътре! Или пък защо да не си организирате частно парти в лимузината под наем?

Удобството идва в много форми, RingSpot ви предлагат пълна гама суперстреч лимузини под наем, специално за вас. А ако се интересувате от цените им, те са публикувани директно в сайта им!

Отидете на място в техния офис и изберете на живо най-подходящата за вашият повод лимузина на гарантирано най-изгодна за вас цена!

Компанията отдава под наем най-атрактивните коли, с включени- шофьор, пробег /км/ и зареден мини бар. За контакти с тях можете да използвате имейл: info@ringspot.bg или да се обадите на тел.: +359 885 710 760. Те ви очакват на адрес ул. „Самоковско шосе“ 147! Заблестете празнично с лимузини под наем от RingSpot.bg!

Към началото