английски език

Къде да учат децата английски в София?

Английски за деца в Младост 3, София

Езикът е богатство. Философът Лудвиг Витгенщайн казва, че светът на човека е това, което е неговият език. Изучаването на чужд език засяга процесите на мислене, характеристиките на съзнанието.

Защо искаме децата ни да учат английски език?

Учим чужди езици, учим английски език, за да изградим успешна кариера, за да можем спокойно да се чувстваме и пребиваваме или работим в друга държава; или защото се радваме да учим за различна култура. Когато преподаваме английски на дете, ние по този начин му разкриваме всички тези възможности – с единствената разлика, че това се случва преди време, една и половина до две десетилетия преди да започне неговият възрастен живот.

Със знанието на английския език е много по-лесно да се изгради кариера; и ако възникне желание, тогава с лекота можете да живеете в друга държава. Уроците по английски за деца са ключът към много врати към тяхното бъдеще.

Къде едно дете да учи английски език в квартал Младост?

Английският език, който се преподава за деца в София , Младост 3, бул. Александър Малинов 51 в LONDON School of English е най-добрият метод за интелектуално развитие. Потърсете ни на телефон: Тел.: +359 876 566 322  в Търговски център Metro City.

Възрастта от 4 до 6 години се счита за чувствителна към изучаването на чужди езици. Това означава, че изучаването на английски език за деца на тази възраст е много по-лесно. Фонетиката на родния език вече е усвоена, така че няма риск от „смесване“ на двата езика.

Малките деца не учат само английски; те го „попиват“. Ако мама нарича лъжица „лъжицата“ – това означава, че това е името на този обект. Детето няма нужда да запомня нищо допълнително, информацията се депозира в несъзнавано на блокове. Особено полезно овладява английската азбука в ранна възраст, защото тогава няма да има затруднения с това в училище.

Към сайта на училището: тук!

Към началото