интериорни врати

Как да комбинираме черните интериорни врати със стил

Впечатляваща, съвременна и изискана, модерната тенденция за черни и тъмни интериорни врати просто върви нагоре и нагоре. Ако възнамерявате да направите страхотен фейслифт на дома си, да смените някои от съществуващите си врати с черни – или пък да боядисате тези, които имате – наистина ще добавите актуализирано настроение към много различни видове вътрешно пространство.

Но как да направя черните врати подходящи за дома ми? Този най-тъмен нюанс е ежедневие в почти всички наши модерни гардероби днес. Възможно е обаче да не сме толкова опитни в това как да накараме черно да изглежда модерно, когато става въпрос за домашния интериор.

За да ви помогнем как можете да направите черните вътрешни врати наистина да добавят фактор „уау“ към вашето пространство, ето няколко зашеметяващи идеи за интериора на дома, които да ви дадат вдъхновение.

Едноцветни интериорни врати

Прост и елегантен, класическият монохромен външен вид никога не излиза от мода и винаги изглежда страхотно без усилия. Това е врата в класически панелен стил и би изглеждала перфектно заедно с добре подбрана черна маса и столове, които отлично придават завършен вид.

Когато боядисвате вратите в черно, важни са детайлите. Направете вратата с черни панти, както и с черна дръжка. Така няма да има разсейващи допълнителни цветове, които биха могли да отнемат ефективността на монохромния външен вид.

Пропускане на светлината

Една от причините хората да избягват черните врати е от страх, че ще направят пространство твърде тъмно. Но добрата новина е, че използването на черен цвят наистина може да използва добре светлината, точно както другите цветове могат. Сложете си например остъклени врати, монтирани като чифт, с черни рамки. Прозрачното стъкло наистина използва чудесно светлината, позволявайки й да тече навътре и извън пространството.

Друга важна подробност, която трябва да отбележим тук, е как первазите и архитравът също са боядисани в черно, което би работило чудесно с бледи стени и пода.

Естествен комфорт

Не е задължително да е изцяло черно-бяло! Слейте спокойни неутрални тонове с черната интериорна врата.

Привличени от биофилния дизайн и свързаността с природния свят, може да използвате настилка от рибена кост с дървесен ефект, съчетана със заглушен сив цвят на стената и намек за маслинено зелено от някое растение, за да създадат модерен и релаксиращ интериор.

Разделяне на пространство

Черната врата е чудесен начин да разделите пространство, особено ако изберете остъклена версия от зашеметяващ градски дизайн. Използвана като двойка за разделяне на стая, този избор на врата е чудесен пример за това как да смесите добре различни дизайнерски периоди. Моля, обърнете внимание, че вратата може да бъде проектирана с тонирано стъкло за повече поверителност, ако е необходимо.

Към началото