Как да закупите перфектния евтин килим за всекидневна?

Как да закупите перфектния евтин килим за всекидневна? Дневната е туптящото сърце на дома. Тъй като всички очи са насочени към тази стая, естествено, планът за декориране трябва да включва страхотна комбинация от аксесоари за стаята, които отразяват вашата индивидуалност и придават очарование на стаята. И нищо не прави това толкова ефективно, колкото внимателно подбрания килим за хола, дори и да е евтини килим.

Как да закупите перфектния евтин килим за всекидневна?

Внимателно подбраните евтини килими могат да преобразят всекидневната и да зададат тона на декора и други елементи като произведения на изкуството, мебели и предмети на изкуството.

Най-важното решение, което трябва да вземете, е дали искате стаята да бъде по-функционална или официална. При домашни любимци и малки деца, които тичат пеша, са препоръчителни издръжливи евтини килими като плоски тъкани или вълнени килими в по-тъмни цветове, като по-твърдите влакна придават издръжливост и защита. Ако комфортът е високо в списъка ви, тогава меките влакна като пищна бамбукова коприна и кадифеното богатство на копринените килими са идеалното удоволствие за краката ви. Ако се забавлявате често, обърнете внимание колко лесно могат да бъдат почистени, така че да останете без стрес, когато става въпрос за случайно разливане на къри или петно ​​от вино.

Колко да е голям евтиния килим за всекидневната?

След като сте решили практичните предимства на най-добрите евтини килими за вашето пространство, време е да изберете размера, който искате. Много голям евтин килим ще затрупа стаята, създавайки тясното в пространството, докато по-малък ще се изгуби сред другите декоративни акценти. Масата и мебелите са добра отправна точка за избор.

По-голям евтин килим, върху който се побират всичките ви мебели, е доста грандиозно нещо, или в противен случай просто оставете килима да спре на няколко сантиметра преди дивана. Точно правилният размер и цветният евтин килим ще бъдат страхотна фокусна точка и начало на разговор.

Какъв цвят да бъде евтиния килим за хола?

Най-красивите домове са хармонично съчетани от цветове, текстури и размери. Развихрете въображението си с ярко оцветени и натоварени мотиви в жилищно пространство с неутрална палитра, за да създадете изявление. Но в хол с богато украсени сребърни прибори и традиционни произведения на изкуството изберете меки пастели и земни тонове, за да създадете топлина и дълбочина, без да засенчвате другите доминиращи елементи.

От какъв материал трябва да бъде евтиния килим за хола Ви

Как един килим допълва другите тъкани и материали, облицоващи стаята? Завесите, диванът и столовете, както и покривките трябва да се слеят заедно с вашето подово покритие. Като обикновено наследствена инвестиция, евтиния килимът води останалата част от декора. Но не е нужно да се придържате към еднаквостта година след година. За да подправите нещата от време на време, можете да го наслоите с килим, умна стратегия за предотвратяване на скуката.

Трябва да се вземат предвид текстурите и дебелината. Може да харесате този сребрист евтин килим с рошав косъм или декадентския дебел плюшен кадифен килим, но те са по-трудни за поддръжка и са по-подходящи за подове с по-малко пешеходно движение.

Човек пренебрегва значението на осветлението в микса. Някои влакна като вискозата са по-отразяващи на светлината. По този начин външният вид на евтините килимите ще се трансформира както с количеството филтрираща се слънчева светлина, така и с вътрешното осветление – блясъкът на килима изчезва и намалява с интензитета на светлината, отразяваща се върху тях.

Към началото