Индустриални врати

Индустриални врати. Инсталиране, поддръжка, ремонт и отстраняване на грешки

Индустриални врати

Индустриални врати и извършването на работа с всякаква сложност, а също така осъществяваме спешни повиквания през почивните дни.

Ние сме фирма Логел ООД.Обадете ни се на телефон: (02) 489 4919. ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 ж.к. Бъкстон, София.

Извършваме поддръжка и откриване на неизправности по график и без график.

Инсталираме ново оборудване. Причини за неизправности:

Липса на смазване – Повдигащият механизъм на острието се състои от много движещи се части, които изискват редовно смазване. При продължителна употреба, без смяна на смазката, секционните повдигащи се врати се нуждаят от ремонт и подмяна на части.

Дисбаланс на щита – когато торсионната пружина е отслабена, портата престава да функционира нормално и когато се издигне до средата, тя започва да надвишава. В този случай ремонтът на секционните горни врати се извършва чрез регулиране на пружините или подмяна на повредени.

Ремонт на повдигащи се врати, когато крилото е заседнало – тази ситуация възниква, когато кабелът се заплита и пада от барабаните. Което води до скалата. В този случай пружината също може да бъде повредена, така че не трябва да ги принуждавате, по-добре е да се обадите на майстор, който ще инсталира кабела на място и ще регулира повдигащите се врати, отколкото да купува допълнителни части и да плаща за ремонта на повдигащите врати.

Повреда на крилото на портата – при удар крилото се деформира и трябва да се отстрани, за да се изправи. Тъй като това изисква разкачване на крилото от повдигащия механизъм, не се препоръчва да го сваляте сами.

Подновяване на покритието – с течение на времето всяко покритие на горните секционни врати се нуждае от ремонт и обновяване.

Повреда на електродвигателя – при неравномерно подаване на ток двигателят може да изгори и ще е необходимо да се поправи повдигащата врата или да се смени мотора.

В случай на интензивна употреба е необходимо да се извършват тримесечни проверки и поддръжка и своевременна подмяна на части (кабели, ролки) и отстраняване на видими повреди – за да се изключи падане, задръстване на портата и други повреди.

Към началото