Индустриалните секционни врати

Индустриалните секционни врати. Какво представлява секционната врата? Индустриалните секционни врати са вертикално отварящи се врати. Те са конструирани с помощта на множество панелни секции, изградени да издържат на интензивна употреба. Използват се основно панели с пълнеж от стоманена пяна с двойна обшивка. Но също така и панели с алуминиева рамка и остъклени панели за различна степен на висококачествена визия.

Индустриалните секционни врати

Вертикалното отваряне на тези врати създава повече пространство пред и зад вратата, което Ви позволява да паркирате превозни средства по-близо и да използвате повече място вътре в сградата. Когато са отворени, секциите на индустриалната врата спретнато се сгъват и лежат плоски под тавана.

Секционни врати според вашите нужди

За покриви под ъгъл могат да бъдат поръчани специални релси. Панелите на вратите да се отварят в съответствие с покрива и дори можете да имате секционна врата, насочена право нагоре към стената вертикално, ако имате достатъчно място за главата.

Произведени според вашите специфични изисквания, всяка от нашите индустриални секционни врати осигурява надеждно обслужване. Изключителна лекота на използване, съчетана с изключително ниво на контрол на достъпа. Способен да издържи на големи обеми на употреба, за да се справи с всички нива на промишлено натоварване.

Стандартна секционна врата

Секционната врата за почти всяко стандартно приложение е превъзходната. Стоманен панел с двойна обшивка, запълнен с пяна с дебелина 42 mm, прави тази врата много здрава във всички размери до 8000 mm ширина и 6000 mm височина. Разполагате и с някои полезни опции на много конкурентни цени като вградена (пешеходна) врата, различни опции за прозорци, електрически двигатели и контроли, както и различни повърхностни покрития на външните панели на вратите. Секционните врати предлагат най-високото ниво на изолация за сгради, изискващи това.

Смятаме, че промишлените секционни врати предлагат безкомпромисно ниво на качество и надеждност не само за качеството на панела на вратата и задвижващия механизъм, но и за високоразвитите и най-съвременни използвани системи за контрол на достъпа и автоматизация. Отличната цена на секционните врати също ги прави много разумно и атрактивно решение за повечето търговски и промишлени помещения.

Към началото