Използваните авточасти безопасни ли са за употреба?

Използваните авточасти безопасни ли са за употреба?

Използваните авточасти безопасни ли са за употреба? Трябва ли да купувам използвани авточасти?

Използваните авточасти безопасни ли са за употреба? Независимо дали сте претърпели инцидент или автомобилът ви се е повредил, може би се питате дали употребяваните авточасти са безопасни за закупуване или трябва да платите за нови резервни части. Въпреки че всяка ситуация е различна, тази публикация ще ви помогне да разберете по-добре плюсовете и минусите на закупуването на авточасти от склад за боклук или авторециклатор спрямо национална верига, продаваща произведени в чужбина части, които не са OEM. Наслади се!

Junkyard не означава боклуци

Въпреки че не всички части са създадени равни, нито сметищата са. В Butler Auto Recycling ние продаваме оригинални OEM произведени, проектирани и тествани авточасти. Статистически процентът на неуспехите на тези части е с 2 до 3% по-нисък в сравнение с резервните части и ремонтираните. Така че, когато купувате употребявани авточасти от Butler’s, имате по-голям процент на успеваемост, отколкото да купувате скъпи нови авточасти след продажбата.

Спокойствие

Освен това Butler Auto Recycling предлага гаранции, равни или по-дълги от тези за новите части на оригиналното оборудване. Авточастите Butler се предлагат със стандартна гаранция от една до три години. Гаранция, нечувана в индустрията, дори в сравнение със закупуването на нови авточасти. За повече информация относно нашите гаранции щракнете тук.

Предимства на употребявани авточасти

С употребявани авточасти вие не само купувате части, които статистически ще работят по-добре и по-дълго за вас, но рециклирате ценни ресурси, които иначе биха били оставени на депото. Плюс това, когато купувате местни, вие не само подкрепяте местната икономика, но поддържате американската икономика да върви напред, тъй като повечето резервни части за резервни части се произвеждат в страни отвъд океана.

Пестя пари

Най-добрата полза от закупуването на качествени употребявани авточасти от Butler’s е фактът, че ще спестите пари. И днес, с инфлация и разходи през покрива в почти всяка област, кой не иска да пести пари, които работи усилено, за да спечели.

С всичко казано до тук, ако си задавате въпроса „Безопасни ли са употребяваните авточасти?“, тогава се надяваме, че тази кратка статия ви е помогнала да разберете, че употребяваните авточасти, закупени от качествен авторециклатор като Butler’s, са не само по-сигурен залог от статистиката , но по-добре за вас и страната.

Към началото