Използването на строителни отпадъци

Използването на строителни отпадъци

Използването на строителни отпадъци

Какъв строителен отпадък се изнася в контейнер

Събирането на отпадъци в кошчета е правилният подход за грижа за околната среда. Наемането на бункер с голям капацитет ви позволява да се откажете от създаването на неоторизирани сметища, да подредите нещата на територията на завод, търговски център, голям офис. Контейнерът е подходящ за извозване на различни видове боклук:

-битови отпадъци;

-строителни боклуци;

-сняг, лед, паднали листа;

-почва.

Ще инсталираме бързо и надеждно контейнер за строителни отпадъци с подходящ размер на мястото, посочено от клиента: на пазара, в двора на магазин, на контейнерна площадка близо до къщата, на улицата, на строителна площадка. Напълненият със строителни отпадъци контейнер се натоварва в камион за боклук и се транспортира за обезвреждане.

Използването на строителни отпадъци. Какви са ползите от използването на строителни отпадъци?

Изключително удобно е да поръчате контейнер за отпадъци, ако трябва да изнесете голямо количество строителни отпадъци. Ако във Вашата къща има остатъци от строителни материали, демонтирани прозорци и врати, стари мебели или водопровод, тогава можете бързо и точно да освободите района от строителния боклук. В сравнение с други методи за транспорт, транспортирането на твърди строителни отпадъци в контейнери има много предимства:

Да видим кои са те:

  • голям капацитет на бункера;
  • мобилност – контейнерите за строителни отпадъци заемат минимум място, могат да се монтират в ъглите на дворовете или в края на улицата, те лесно се зареждат със специално оборудване;
  • чистота по време на транспортиране – строителният боклук не изпада от напълнения контейнер, следователно пътното платно не страда по време на движение;
  • простота на товарене и разтоварване на строителния контейнер- инсталирането на борда на машината се извършва с помощта на специални механизми.

Поръчвайки контейнери за строителни отпадъци от нашата специализирана фирма с дългогодишен опит, можете да се погрижите за спазването на екологичните и санитарни стандарти на територията на жилищната и работната зона.

Цената на услугата се състои от няколко фактора:

обем на контейнера;

формат на услугата: еднократна или непрекъсната;

местоположението на обекта – отдалечеността му от депа и рециклиращи комплекси.

За да оставите заявка за поръчка на контейнер, свържете се с нашите мениджъри по телефона или поръчайте обратно обаждане. Получете подробни съвети и предварителна оценка на разходите. Нашите служители работят ефективно, като предоставят професионални услуги на физически и юридически лица.

Към началото