За градинските люлки

За градинските люлки,  радост за деца и възрастни

За градинските люлки. За вилите или селските къщи градинските люлки не са вече лукс, а мебел, която е част от ландшафтния дизайн. Те са подходящи за поставяне на всякъде. На терасата, в градината, летните открити беседки и точно до любимото Ви дърво. Както знаете, предлагането диктува търсенето. Следователно в продажба има безброй разновидности на градински люлки. Освен това, ценовият диапазон е толкова голям, колкото и количеството материали, от които е направена градинската люлка.

За градинските люлки

Едни от видовете градински люлки служат поне 2 години, те са добри, защото са разположени и правят добър „диван“ сред природата. Имат и покрив, който предпазва от дъжд. Мекият матрак добавя комфорт при използване. Виждам предимството на тази версия на градинска люлка в изборите: всяка вечер те могат да издържат около 270 кг живо тегло. Възможно е да се появи скърцане, но може да се преодолее, като ги смажете добре.

Разбира се, Вие сте наясно, че градинските люлки не са предназначени да летят до небето. Винаги имайте това предвид, при прекалено силно залюляване има опасност люлката да се преобърне.

Има различен вид градински люлки, различен дизайн, проучването помага да изберете, ние ще Ви помогнем за това.

На какво трябва да обърнете внимание при покупка на градинска люлка?

  • -Основен цвят (колкото по-тъмен – толкова по-практичен, по-малко замърсен);
  • -Сваляеми ли са калъфките за възглавници?
  • -Имат ли приспособления за люлка хамак;
  • -За колко хора са проектирани (какво е максимално допустимото тегло, което могат да издържат);
  • -От какъв материал е изработена рамката на градинската люлка?
  • -Пълен комплект (фотьойлът и рамката при някои модели могат да вървят отделно).

Свободно стояща градинска люлка

Този подраздел включва всички градински люлки, които не изискват допълнителни опори за окачване – напълно самодостатъчни. Те могат да бъдат инсталирани на всяко удобно място, прехвърлени при необходимост. Те могат да бъдат направени от различни материали. За пример – Градинска люлка от ковано желязо с поликарбонатен покрив, висяща без пружини.

Към началото