Безжична прахосмукачка

Безжична прахосмукачка

Кога се използва безжична прахосмукачка?

Преди това прахосмукачките, захранвани с батерии, имаха по-ниска всмукателна мощност от кабелните. Сега ситуацията се промени. Съвременните производители от Америка и Европа са постигнали съпоставими параметри на мощност и ефективност на прахосмукачките. Ето защо все по-често възниква въпросът – коя прахосмукачка е по-добра от кабелна или безжична?

Безжична прахосмукачка. Всеки тип домашна прахосмукачка, независимо дали се захранва от мрежата или може да прахосмука безжично, има своите силни и слаби страни. Кабелните са по-често срещани, не изискват зареждане, но са много обемисти и малко маневрени. Акумулаторните прахосмукачки са много мобилни, леки и управляеми. Могат да достигнат до всеки ъгъл и под мебели. Лесни са за пренасяне и съхранение. За това трябва да платите с малко по-ниска мощност на двигателя, а оттам и смукателна мощност.

За нас: Фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Телефон за контакт: +359 2 963 33 04

Поради леко намалената мощност, безжичните модели често се купуват по-рано като допълнително почистващо устройство за къщата. По-рядко те се приемаха като основен инструмент за малко студио или едностаен апартамент. Сега акумулаторната прахосмукачка показва висока ефективност, ако:

живеете в частна къща;

почиствате редовно поради наличието на малки деца у дома;

вие или член на семейството сте алергични към прах, вълна или други домашни алергени;

у дома има животни;

остава много малко време за почистване, така че използването на обикновена прахосмукачка е трудоемко и неудобно.

Основното предимство на прахосмукачката с батерии е нейният мобилен дизайн. Те работят на батерии и не използват никакви проводници. Моделите прахосмукачки се различават помежду си. Има 2 основни типа акумулаторни агрегати: ръчни и вертикални.

Ръководство на една безжична прахосмукачка

Те са компактни по размер. Предназначен за решаване на задачи за локално почистване. Могат да събират трохи, да премахват праха от книгите и да събират животински косми и да почистват тапицерията на седалките за кола. Пълното почистване на пода с такава прахосмукачка няма да работи, но това не е негова задача.

Ръчните устройства имат ниска мощност на засмукване и трябва да се презареждат редовно. Те обаче са леки и не претоварват четката по време на почистване. Лесно могат да бъдат транспортирани до мястото на почистване или транспортирани в автомобил.

Към началото